6.4.09

Sneak Preview

Ik heb er echt lol in, het enige vervelende is dat mijn haakboek en ik echt een andere taal spreken, dus ik blijf hangen bij die ene steek. Ik zal op zoek moeten naar een leraar en/ of even naar de boekhandel voor 'Haken voor extra Dummies'. 

Jammer genoeg gaat het nog niet zo snel, want ik heb al een idee voor het volgende projectje. 

Ik haak nog effe door.....en dank jullie voor alle enthousiaste reacties, echt heel lief!


6 opmerkingen:

Lisette-Li zei

Haak je alleen vasten, of ook stokjes? Met stokjes, vasten en lossen (dat is die ketting die je in het begin maakt) Kun je volgens mij echt heel veel! Ik geloof dat alle haaksteken van deze drie zijn afgeleid. Dus zoek een boek waarin stokjes goed staan uitgelegd, met tekeningen enzo. En waarin de patronen niet alleen beschreven worden, maar ook met een schema/patroon (dus bijvoorbeeld x voor vaste, o voor losse, ^ voor halve vast enzovoort).
Succes!! Ik ben heel erg benieuwd wat je gaat maken als je nog meer kan haken!

Guusje zei

Ik ook, Lisette!

Nu hou ik erg van strak design, dat is wel voordelig qua techniek.

Dank je voor de tips. Ik ga eens ten rade bij onze lokale wolgaarde winkel, daar staat volgens mij een haak/brei mevrouw.

Die stokjes staan in mijn boek niet fijn uitgelegd, dus die kan ik niet, terwijl haken op mijn niveau toch geen rocket sience is. Maar acracadabra voor mij, haha.

Meestal heeft de witte boekhandel ook wel van die boekjes.

konkelbankje zei

Ik ben anders al flink onder de indruk van je haakkunsten!

Daan zei

O. ik was nog als konkelbankje ingelogd ;-)

Anoniem zei

OOh gossie!
Die is leuk!

Ik duik hier de collectie eens in.. misschien heb ik een boekje voor extra dummies..

Anoniem zei

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿