7.5.09

Herkent u...

...dat de troep wordt alleen maar groter als je aan het opruimen bent?

Wij sluiten gewoon even de ogen en hopen dat ons huis ooit weer bewoonbaar wordt.5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hier ook! Terug een renovatie-ronde begonnen...twee ruimtes tijdelijk in één gestapeld en de andere ruimte vol gips-stof. En dan de logica van de rest van het huis dat niet meer klopt, met rommeltjes hier en daar tot gevolg. Succes!

sanneke zei

Nou en of! Ik ben bezig in onze zwaar verwaarloosde werkkamer, die naast werkkamer ook speelkamer moet gaan worden. Wat hebben wij bziar veel troep! Echt vreselijk! Het erge is dat ook de woonkamer nu volgestouwd wordt met spullen die de werkkamer (tijdelijk)uitmoeten en er werkelijk geen een plaats is waar het netjes is. Nou ja, de wc misschien. Pffffft! Nou ja, we moeten toch maar even doorzetten, een keer moet het toch voor elkaar zijn. (Al weet ik terwijl ik dit typ al dat dat een illusie is, met 5 mensen in 1 huis houdt het opruimen nooit op. Bleg.
Maar schiet het wel op, jullie verbouwing?

Guusje zei

De serre is nu geplaatst, vandaag is voor de laatste keer een klusser in het huis. Dat is fijn. Kees moet nu aan het werk en zal dit weekeinde de tegels moeten leggen in de serre, keuken, badkamer. Als die vervolgens behandeld zijn, verzagigd met een goedje, kunnen we erin. Hopelijk aankomende week. Het zijn namelijk handbeschilderde witte betontegels, haha, wie det dat nu weer met al die kinders! Wel mooi. Dan kan Kees geleidelijk aan de verdiepingen afmaken, hopelijk duurt het niet te lang, ik begin al nesteldrang te vertonen! ;-)

MUS zei

dat schiet op!! enne mooi witte vloer.
...enne wat een lekkere smikkelkoppies!

Marjolijn zei

Ik ben zó benieuwd hoe het is als het straks af is!
Logeren jullie toch nog bij opa en oma?
Sterkte voor Kees! Wat een werk! 3 ruimtes betegelen!. Maar zo te lezen schiet het wel erg op, ondanks de romel om een Spunkdragend moedertje heen, komt wel goed schatje! Je zal het zien:)