27.7.10

(click to enlarge and print)







Here you go,
a recipe for clotted cream.
In Holland we don't have double cream,
I guess, we just reduce the cream mixture a bit more.

Bon appetit!

6 opmerkingen:

vermiljoen zei

clotted dus en niet cluttered, of wat ik er gisteren ook van maakte. ik maak 't met mascarpone. Lekker hé!!

Heather zei

Toch jammer dat dat nergens te kijgen is, importeren?

lauren carney zei

oh my my your blog is a bit on the lovely side of things!
i enjoy your gazing at the pretty pictures ever so much.

My Owl Barn zei

What a lovely blog you have! Thanks for sharing!

anna zei

Oe ik ben heel blij met dit recept!! Vind het altijd zo erg als ze slagroom bij de scones serveren, clutted cream is waaay better :)

Noni zei

Mmmmmm...snel uitproberen! Hebben een taartje van de Ikea gekocht die een tikkeltje aan de droge kant is, dus de cream zou perfect zijn! ^-^