Mag ik nog een keertje ? Ik ben zo dol op dit seizoen!
Rode, gele paprika's doorsnijden in de lengte invetten met olijfolie en met velletje op de bakplaat leggen
Bij elkaar voegen:
1 teen knoflook, fijn gesneden
een hele boel cherry tomaten, liefste in verschillende kleurtjes, gehalveerd
3 rode pepers fijn gesneden
2 eetlpels kappertjes
handvol zwarte olijven
handje basilicum blaadjes, gescheurd
2 eetlepels wijn azijn
olijfolie
Vul de paprika's met het tomaten mengsel en plaats in een voorverwarmde oven 200 graden, 20 minuten met alufolie erover, 20-30 minuten zonder folie
Lekker met Rucola, mozzarella, of uitgebakken panchetta, ook lekker op een zuurdesembroodje a la brushetta.
Wij aten er bospaddestoelen bij , in olijfolie gebakken, afgemaakt met een beetje boter, kneepje citroensap, scheutje water, peper, zout en bieslook.
Voor de kinderen koken we spelt pasta en pureren een gevulde paprika, gewoon met alles erin, lekker met wat parmezaan.
Cin Cin!
8 opmerkingen:
Wauwie ziet dat er lekker uit Guusje! Niklas die lust geen paprika maar misschien wel gepureerd (merkt ie lekker niks van) Geen last van maagzuur...?
Groetjes Mirjam
Yummie dat ziet er heeeerlijk uit zeg! En dat in je nieuwe keuken met mooie tegeltjes... :D
Nee, geen maagzuur! Gelukkig maar. Laat ik het afkloppen, maar het is er tot nu toe maar 1 keer geweest. Het ingekochte flesje Gaviscon zit nog dicht.
oh, jullie hebben de magen beter gevuld dan wij vanavond!
op dit late uur krijg ik accuut grommels in mijn buik!
Het water loopt me in de mond. Maar helaas, bijna bedtijd, dus...
omg that looks good! have a great weekend! besos-jane
I'll take one of each please!
Een reactie posten