5.6.10

Weekend buns

(Still enough time to sign up for my give-away!)


I think this combination really works.
half Whole grain Spelt flour,
half strong White flour,
yeast, water, ts honey, salt.
Make a dough, like usual.
Let it rise.




Than add:
Lots of pan roasted pine kernels,
lots of roasted almond shavings
10 leaves of rosemary super finely chopped
a hand full (I think not more) of soaked sultanas
a hint of cinnamon




Form little buns,
allow to rise properly.
Put in warm oven




Serve warm with butter.
I like a little jam on top as well.

Bon Appetit!


9 opmerkingen:

  1. klinkt goed
    gaan we doen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yummie! Lief is de broodmaker in huis, misschien een paar hints in zijn richting.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er zeker lekker uit. De rest op je blog ook. Ik ga je volgen.
    Groet Helmi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. sounds delicous :-) and i see that we are both kitchenqueens and cookbook lovers. happy week to you*

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oh nice!! I must try, tanx :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat ziet er lekker uit!! Jammie. Ga ik ook proberen :)
    Groetjes Michaja

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a note.

x Guusje