27.7.10

(click to enlarge and print)







Here you go,
a recipe for clotted cream.
In Holland we don't have double cream,
I guess, we just reduce the cream mixture a bit more.

Bon appetit!

5 opmerkingen:

  1. clotted dus en niet cluttered, of wat ik er gisteren ook van maakte. ik maak 't met mascarpone. Lekker hé!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch jammer dat dat nergens te kijgen is, importeren?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. What a lovely blog you have! Thanks for sharing!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oe ik ben heel blij met dit recept!! Vind het altijd zo erg als ze slagroom bij de scones serveren, clutted cream is waaay better :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mmmmmm...snel uitproberen! Hebben een taartje van de Ikea gekocht die een tikkeltje aan de droge kant is, dus de cream zou perfect zijn! ^-^

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for leaving a note.

x Guusje